واکنش روسیه به بازگشت بازرسان آژانس به ایران گفت‌وگوی وزرای خارجه آلمان و عربستان درباره ایران اولیانوف: ایران همچنان شریک متعهدی برای آژانس است انصارالله: هتک حرمت قرآن توسط نامزد صهیونیستی - آمریکایی تجاوز آشکار به اسلام است ده‌ها شهر روستا در پاکستان زیر آب رفت بیانیه ۱۴ عضو شورای امنیت برای توقف جنگ غزه نتانیاهو: قصد تخلیه نوار غزه را نداریم حملات هوایی اسرائیل به مواضع نیرو‌های جولانی در ریف دمشق دیدار گروسی با وزیر خارجه آمریکا درباره ایران گروسی: بازرسان آژانس هنوز به اصفهان، فردو و نطنز نرفته‌اند جزئیات دیدار بقائی با سفیر جمهوری خلق چین در ایران غریب‌آبادی: هیچ مبنای حقوقی برای اروپا در فعال‌سازی اسنپ‌بک وجود ندارد یحیی سریع: در یک عملیات موفقیت آمیز با موشک فلسطین ۲ فرودگاه اللد را هدف قرار دادیم گروسی: بازرسان آژانس وارد سایت هسته‌ای ایران شدند مقام امنیتی اسرائیل: مرحله انفصال سویدا از سوریه آغاز شده است

پنتاگون: تانک‌های آبرامز به زودی وارد اوکراین می‌شود

وزیر دفاع آمریکا در نشست گروه تماس اوکراین در آلمان گفت که تانک‌های آمریکایی «آبرامز» به زودی برای استفاده در ضد حمله علیه روسیه، وارد اوکراین می‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۷:۰۳ - ۲۸ شهريور ۱۴۰۲ - 2023 September 19
کد خبر: ۲۰۴۷۰۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ «لوید آستین» وزیر دفاع ایالات متحده آمریکا امروز (سه‌شنبه) اعلام کرد که اوکراین به زودی تانک‌های «ام یک آبرامز» آمریکا را به منظور استفاده درضدحملات علیه روسیه دریافت خواهد کرد.

 آستین در نشست گروه تماس اوکراین در آلمان تصریح کرد: «خرسندم که اعلام کنم تانک‌های ام یک آبرامز که ایالات متحده متعهد شده بود، به زودی وارد اوکراین خواهد شد».

پنتاگون در ماه ژانویه اعلام کرد که ۳۱ تانک «ام یک‌ای دو آبرامز» در اختیار اوکراین قرار خواهد گرفت، اما تخمین زده بودند که تحقق چنین امری احتمالاً یک سال به طول می‌انجامد.

در ماه مارس (سومین ماه میلادی)، ایالات متحده تصریح کرد که در عوض، تانک‌های «ام یک‌ای یک آبرامز» را به اوکراین ارسال می‌کند و احتمالاً تحویل این تانک‌ها در پاییز امسال انجام می‌شود که خیلی زودتر از انتظارات قبلی است.

«پت رایدر» یکی از سخنگویان پنتاگون در این خصوص گفت که تانک‌های ام یک‌ای یک آّرامز، توانمندی مشابه ام یک‌ای دو دارد.

وزیر دفاع آمریکا تصریح کرد: «از زمان نشست قبلی ما، ایالات متحده به بسته امنیتی به ارزش بیش از دو میلیارد دلار متعهد بوده است. آن بسته‌ها شامل پدافند هوایی، مهمات و تجهیزات مین‌روبی می‌شود».

آستین تأکید کرد که ضدحمله اوکراین، به صورت تدریجی در حال پیشرفت است و علی رغم بسیاری از رسانه‌های غربی و مقام‌های غربی اعتراف کرده‌اند که ضدحملات اوکراین پیشرفت چشمگیری نداشته است. او گفت: «ارتش شجاع اوکراین در حال نفوذ به خطوط بسیار مستحکم ارتش مهاجم روسیه است. دستاورد‌های اخیر اوکراین به قابلیت‌های مهمی که اعضای گروه تماس فراهم می‌کنند، بستگی دارد. تعهد مشترک ما در نبرد‌های آتی ودر مسیر طولانی پیش‌رو حیاتی است».

وی در ادامه تصریح کرد: «در مجموع، شرکای جهانی اوکراین و ایالات متحده متعهد شده‌اند که ۷۶ میلیارد دلار کمک مستقیم به دفاع اوکراین تخصیص زدند».

«دیمیترو کولبا» وزیر خارجه اوکراین در ماه ژوئن تصریح کرد که امیدوار است که کشورش تانک‌های آبرامز را برای ضدحمله علیه روسیه دریافت کند.

اظهارات وزیر دفاع آمریکا در بحبوحه تنش‌های شدید بین نیرو‌های روسیه و اوکراین در چندین جبهه مطرح شده است. به رغم تجهیزات بسیار گسترده‌ای که غرب در اختیار اوکراین قرار داده است، بسیاری از تحلیگران پیروزی کی یف در مقابل مسکو را بعید می‌دانند. / اسپوتنیک

ارسال نظر